Kvitfjell-Meråker-Oslo

Overskrifta beskriver den siste tida mi.. men har jo gjort litt mer...

Som i fjor hadde vi ei kjempe samling på Kvitfjell. Intervall samling, så ei skikkelig tøff samling. Og da er Kvitfjell et perfekt sted å være på.. MYE motbakker, fin natur og perfekt bosted og ikke minst, Ståle kokk var med :)

Vi hadde intervaller hver dag med ei kort restitusjonsøkt på kvelden. Ikke så mye timer, men det var heller ikke målet med samlinga. Denne samlinga er et realt hardkjør, med mye pust og pes og pushing i motbakker :) Da er fokuse der, og ikke på timene..

Men som sagt, samlinga var kjempe bra og en gjeng med slitne jenter reiste hjem for å hvile etter ei lita uke. Jeg stoppa ikke før jeg var i Meråker, hjemme i Meråker, verdens beste plass og verdens beste heim. Der fikk jeg servert en kjempe god kveldsmat,  mamma vaska klær  for meg og jeg ble dulla enda mer med :)

Hjemme i Meråker fikk jeg kommet meg etter ei hard samling, tok noen dager helt fri og begynte å trene igjen. Så fikk ei uke hjemme med kjempe god trening, sett venner fra Meråker, vært med familien og ellers kosa meg :)

Og nå sitter jeg altså i Oslo. Og bare ei uke til jeg skal på samling igjen :D HURRA !!!!! DA SKAL VI PÅ SNØ.. kribler i meg når jeg tenker på det og sier det. Endelig ski, endelig snø under beina og endelig Val Senales, Italia.. HERE WE COME :D gleder meg kjempe mye..

Mine utstyrsleverandører

blizbjatomicalpinaviper

Bilder fra tidslinjen på Facebook